Там все же основной компонет оказался - грибы
Смотрим 30-ю минуту, 10-ю секунду:
http://www.youtube.com/watch?v=LyqOmttWsE8
А как Вам этот колоритный повар во всем белом и красивом, а когда повернулся, так оказалось, что он без штанов вовсе? А, каково в элитном ресторане? (смотрим 31-ю минуту 10-ю секнуду).
До недавнього часу думав, дурненький, що краща солянка буває тільки у Львові на Левандовці, особливо, коли після неї відбивна та із "Столовою" холодненькою отам на розі Калнишевського та Блажкевич, а також і у тому кафе, що на Суботівській ближче до Широкої.
Аж ось з одним вуйком зайшов до такої собі непримітної кафешки у Севастополі на вул. Шабаліна і з подивом скуштував не гіршу за смаком солянку, а може й кращу... Та й взагалі, весь обід коштував щось гривень 25 або 30... Був дуже задоволений. Мене, шановна Matou, їжею не здивуєте... Не одна фарширована щучка була з'їдена у Суховолі... або у кафе "Затишок", що в лісі по дорозі до західного кордону... Ну та там, мабуть, Ви й не були... то річ така, люксова...
Там, до речі, майже анекдот склався: коли офіціант запитав мого колєгу, що той буде на гарнір до "Котлет по-київськи", той відповів: "Котлету по-київськи!" От ми сміялися, закусюючи "Столову" холоненьким солоним огірком та заливним...
Ну, пока Вы будете переводить, угощайтесь: сперва для разгонки под виски "Jack Daniel’s" салат в дыньке с ну очень дорогим мяском, а потом мясо в кисло-сладком соусе, ну и овощи, конечно. Райское наслаждение. Невестка готовила.

Подается июньским вечером на веранде. Тут я сам "Ревизор"!